Poissa.

Runoilija Hate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin tuoda sinut takaisin,
haluaisin ottaa kaiken uusiksi,
elää kaikki yhteiset hetket uudelleen.
Voisinpa jutella kanssasi kuten ennen,
halata, itkeä ja nauraa kanssasi.

Tulen käymään luonasi, istun viereesi,
sytytän sinulle kynttilän.
Voin jutella sinulle, voin itkeä ja nauraa,
vieressäni on kuitenkin hautakivi.

Saisinpa sinut takaisin..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo, johon pystyin samaistumaan. Kauniisti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Hate En unohda sinua koskaan. 20.8.2008 6 Runo
Hate Nimetön 20.8.2008 2 Runo
Hate Julia 19.8.2008 1 Runo
Hate Poissa. 20.9.2009 1 Runo
Hate Hylätty. 15.2.2009 0 Runo
Hate Viimeinen kyynel 20.9.2009 0 Runo
Hate Nimetön 5.4.2010 0 Runo
Hate Ystävä 19.9.2009 0 Runo
Hate rakkaudesta vihaan 19.1.2009 0 Runo
Hate Nimetön 8.12.2008 0 Runo