Luulotauti

Runoilija Abbie

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Epäilys, se paha pirulainen
sitten viha, hiljaisuus ja lakkaamaton jomotus
pelkään pahinta aina
onko minun syytä epäillä?

Kuvittelu, se päänsisäinen hulluus
sitten synkkyys, masennus ja tietoinen epätoivoisuus
ajattelen olevani oikeassa
kuvittelenko minä turhia?

Loukkaus, se ongelmista suurin
sitten kyyneleet, epätoivo ja syvä katumus
loukkaan aina syyttä
olenko minä viallinen?

Selite: 
Tälläisiä ainaisia ongelmiani. On vaikea luottaa ihmisiin. Myös niihin joita eniten rakastan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot