Kajal silmät

Runoilija Abbie

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävipä tässä hassu juttu
mun paperiini ilmestyi pieni suttu
sen sä kumilla kummasit
ja sen jälkee sä silmäsi tummasit
mustalla kajalilla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runo riimitys : ) hauska

 

Käyttäjän kaikki runot