matematiikkaa

Runoilija katoavainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

piirrät sormellasi
pyöreät kuviot punaisissa lakanoissa
kaksikymmentä varvasta sulavat kymmeneksi

ennen huominen oli jo eilistä
tänään on nyt

sama melodia viidennen kerran
on aina uusi kun et ala laskea
siirrä pilkkua niin tunnit ovat minuutteja

elämme ikuisesti
vain muutamia vuosia

lapsille ei pitäisi opettaa numeroita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kirjotettu ja kauniin ovela runo. pidin todella paljon.

hienosti kirjotettu ja kauniin ovela runo. pidin todella paljon.

Kaunis runo ja ihanasti viet lukijan huomion välillä vähän harhapoluillekin :)

Mielenkiintoinen ja jännä. Pidin kyllä :)

Nokkela on runosi, pidin paljon.

paljon mietitty asia
älykkäästi runoksi muodostat

 

Käyttäjän kaikki runot