Kanssasi

Runoilija Luis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2005
Viimeksi paikalla: 29.12.2021 20:30

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.5.1980

tälläne ikuine romatikko joka kirjottaa runoja omaksi iloks
 
Kun olen kanssas, niin halu kanssasi olla voimistuu ja halu sinuun alati kasvaa.

Vaikka luonani vain hetken oisit on se enemmän kuin tarpeeksi. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos on löytänyt sen oikean rakkaan, niin antaa palaa vaan <3
Näihä se o, miks pietellä itteää :)
 

Käyttäjän kaikki runot