rakastan rakastan

Runoilija anazteich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mitä teen,
mihin meen,
kun vain vierelles tahtoisin,
kun vain nuo kauniit sanat kuulisin:
ilman sua kuolisin!

vaikka tahdoin sun jäävän,
pyysin lähtemään,
ja kun mennyt olit,
yössä pimeässä,
huusin ikävää.

tule takaisin rakkain,
suuni aina satuttaa,
vaikka sydämeni, rakastaa, rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot