ikävöisin

Runoilija anazteich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos tahdot,
minä tulen.

askel askeleelta,
hitaasti.

Jos pyydät jäämään,
minä jään.

viivyn kiirehtimättä.

Jos pyydät poistumaan,
minä poistun.

mutten väitä,
että ikävöimättä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!
Suosikkeihin menee.

todella kaunis runo! pidin kovasti

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot