Muista minua!

Runoilija amoureuse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.9.1987

Hiljainen vaeltaja.
 

Sitten kun on minun aikani mennä,
muistatko minua?
Sinä päivänä kun en enää näe,
autatko minut läpi viimeisen matkani?
Suljetko oven perässäni,
jos en sitä lähtiessäni ehdi sulkea?
Kun silmäsi eivät minua tavoita,
annatko minun muuttua kauniiksi muistoksi?
Silloin kun olen poissa,
ethän unohda miltä onnellisuus tuntuu?
Kun lennän tuulen mukana,
kuunteletko kuiskauksiani?

Sillä et sinä jää yksin hetkeksikään,
aina minä olen mukanasi.
Pitkään eivät tiemme kulkeneet vierekkäin,
mutta kyllä ne kaartavat taas toisiinsa päin.
Lohduton ehkä olet nyt,
mutta älä ole enää huomenna.
Katso ympärillesi ja näe,
sinun vuoksesi olen läsnä kaikessa.

Sen vain pyydän,
ettet unohda minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot