Välitä minusta

Runoilija amoureuse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.9.1987

Hiljainen vaeltaja.
 

Pitää jonkun kädestä kiinni.
Pitää kiinni ja tietää, ettei toinen halua pois.
Pitää kiinni ja tuntea toisen varma ote.
Pitää kiinni vilpittömästi.

Sitä minä haluan.
Sitä enkä mitään muuta.

Selite: 
18.3.2010, tänään hienoista viilausta.
Kategoria: 
 

Kommentit

minimalismin vuoksi hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot