Tunsin ikuisen lämmön

Runoilija sunttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.5.2023 18:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


KAKSONEN 21.5-21.6:
Herkkä, aina menossa.
Mustasukkainen.
Pitää hyvin puolensa.
Ei kierrä, ei kumarra
suuriakaan vastuksia.
I WROTE YOUR NAME TO THE SKY,
BUT THE WIND BLEW IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO THE SAND,
BUT THE WAVES WASHED IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO MY HEART,
AND FOREVER IT WILL STAY.
 

Syvällistä
oi, kerrassaan taivaallista
oli istua silloin sylissäsi
tuntea sisältä kumpuava lämpösi.

Silloin
ja nyt haluaisin vain
kulkea aina mukanasi
-Elää takiasena söpöissä niskavilloissasi.

Selite: 
- Aivan huomaamattomissasi. ;) Heh.
Kategoria: 
 

Kommentit

oiooi. :) niin ihana.<3

Tosi ihana,pidän tästä,herkästä,kauniista runosta.

ihana runo, voij :) onneks löysin sut vanhoista kommenteistani (nm.se turhin ajoilta :D), koska runos on mukavaa luettavaa :)

Voi kuinka suloinen runo. Pidin. :)

Ihan mielettömän ihana runo.
Takiaisena niskavilloissasi, aika mukavasti sanottu. :)

 

Käyttäjän kaikki runot