Yksin, Minä

Runoilija sunttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.5.2023 18:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


KAKSONEN 21.5-21.6:
Herkkä, aina menossa.
Mustasukkainen.
Pitää hyvin puolensa.
Ei kierrä, ei kumarra
suuriakaan vastuksia.
I WROTE YOUR NAME TO THE SKY,
BUT THE WIND BLEW IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO THE SAND,
BUT THE WAVES WASHED IT AWAY.
I WROTE YOUR NAME TO MY HEART,
AND FOREVER IT WILL STAY.
 

Ei ne hiljaset mitäänsanomattomat kadut
Ei ne varjot iltapimeällä
Ei ne tomut jaloissani,
joita olen iäisyyden kerännyt

näiltä tunnottoman hiljaisilta kaduilta.

Mutta ne ilosta juoksevat lapset leikkipuistossa
Ne tanssahtelevat parit koulun päättäjäisissä
Ne auringonlaskua ihailevat parit rantatiellä,
täynnä sympatiaa ja ymmärrystä

Rakkauden jumalattaria.

Mutta Minä,
kylmältä tuntuvana seison
Veri ei kierrä kehossani yhtä punaisena,
puskevalla voimallansa kuin ennen
Ja kukaan ei ole kannattelemassa minua

kaatuessani polvilleni.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja sanoja ja sitäkin kauniimpia lauseita. Kaunista tekstiä. :)

Kaunis runo, kuulostaa ni tutulta <3 Kiitos arvostelusta <:

sydäntä raastavan kaunis <3

 

Käyttäjän kaikki runot