Nimetön

Runoilija kuihtunut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Annan minun katsoa maailmaa sinun silmilläsi,
tuntea sinun tunteita

Kerro minulle totuuksia,
muuta en vaadi

Sovitellaan asioita,
luovutaan jostain toisen vuoksi,
annetaan enemmän tilalle

Voitetaan vaikeudet,
ei olla hankalia ihmisiä

Anna minun olla osa sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot