Nimetön

Runoilija kuihtunut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rauhallista rakkauselämää,
syli täynnä turvaa ja naurua,
aviomiesainesta

Rakkautta ensi silmäyksellä

Luen lehdestä Johnny Deppin sanoneen, "valitse jälkimmäinen, sillä jos ensimmäinen olisi ollut se oikea, et olisi koskaan ihastunut toiseen".

Facebook tyrkyttää minulle yhteisöä What if I had never met you...

Sä kuljet mun ohitseni lauleskellen kuinka kaikki on vaan elämää.

Jaksatko odottaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikäs

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot