Vihdoin

Runoilija kuihtunut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on mun paraskaveri,
ei se vihaa mua siksi että meidän rakkaus on loppu
ei se vihaa mua siksi että tein jotain mikä teki mut onnelliseksi

Harteilla taakka, liian iso kannettavaksi
olkapäälle tarvittiin enää kauppakassi ja itkin koko loppu matkan

Mun on aika vihdoin ajatella vain itseäni,
mun on aika vihdoin olla vapaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot