Jaloilleen

Runoilija askte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko se väärin, jos tahtoo rakastaa.
Onko se väärin, että tahtoo välittää.

Kadunko sitä, etten soittanut.
Kadunko sitä, mitä en sanonut.

Tunnenko vielä kosketuksesi.
Tunnenko vielä lämpösi.

Pelkäänkö menettäväni sinut.
Pelkäänkö nousta jaloilleni.

Tahdonko jatkaa kanssasi.
Tahdonko muuttua vahvemmaksi.

Aion tulla rohkeammaksi, paremmaksi,
kiltimmäksi, hyväntahtoisemmaksi.

Aion tulla omaksi itsekseni.

Mutta sinä pysyt kanssani.
Vaikka et minua enää huolisikaan.
Sillä olet juurtunut syvälle,
kiinni sydämeeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa epävarmuutta, mutta myös vahvaa luottamusta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
askte Ahdistus 24.9.2011 1 Runo
askte Ainiaan 24.9.2011 2 Runo
askte Anteeksi 6.10.2011 2 Runo
askte Jaloilleen 6.10.2011 1 Runo
askte Jos kuitenkin 25.9.2011 0 Runo
askte Kaiken loppu 19.9.2011 2 Runo
askte Kaipaus menneeseen 21.9.2011 0 Runo
askte Mielen vankila 22.9.2011 1 Runo
askte Ristiriitoja 6.10.2011 0 Runo
askte Sekoan(ko)? 3.10.2011 0 Runo