Askelmat

Runoilija Väjöpoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun tuuli kääntyy, tuleeko lentoon lähtenyt sateenvarjo takaisin?
 

Ikuiset portaat,
Ylös, alas, ympäri

jatkumona rappusia,
kivisiä ja kovia

Loppumaton matka,
päättymätön tie.

Ruutulippu ei vilahda ikinä,
ei ole viimeistä kierrosta.

Selite: 
välillä kompuroiden ylös, kun taas horjahtamisen kautta vauhdilla alas.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot