TAHTOA SAA

Runoilija Mietiskelijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2005
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uskon ihmisen sisältä löytyvään ikuiseen hyvään. Runojen kirjoittelu vie eteenpäin ja auttaa jäsentämään ajatuksia silloinkin, kun pää on ollut elämisen vaikeudesta sekaisin.
 

Minäkin haluaisin,
Tahtoisin ja toivoisin.
Vaan minkäs teet, jos ei ole sinulle tarkoitettu.

Minäkin koetan,
Teen kaikkeni ja jaksan yrittää.
Vaan minkäs teet, jos ei satu kohdalle.

Minäkin uskon,
Toivon ja rakastan.
Vaan minkäs teet, jos teet sen aiheetta.

Me hyväkkäät,
Luulemme että maailma on meidän herkkutarjotin,
Josta vain noukimme parhaat päältä.
Koetapa lähteä siitä pöydästä omin luvin,
Heti lyödään lasku kouraan.

Selite: 
..kaiken tulee tapahtua juuri niinkuin MINÄ haluan! vaan ei se niin mene, ainahan sitä haluta saa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot