KAIPUU

Runoilija Mietiskelijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2005
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uskon ihmisen sisältä löytyvään ikuiseen hyvään. Runojen kirjoittelu vie eteenpäin ja auttaa jäsentämään ajatuksia silloinkin, kun pää on ollut elämisen vaikeudesta sekaisin.
 

Halussani olin valmis takertumaan sinuun.
kuin hukkuva laudanpalaseen.
Valmiina keinumaan aalloilla,
kunnes olisin pelastettu.

Odotan sinua.
Tule peittämään ihoni pinta-ala tulevalta talvelta.
Minä kaipaan sitä kuinka hyvin tunnet
maastoni vaihtelut, sen kylmät ja kuumat kohdat,
sinä tiedät että kylmässä maassa uinuu tulivuori odottaen purkautumistaan.

Anna käsiesi vaeltaa,
anna niiden tutustua minuun taas uudestaan.
Olen haaveillut tästä hetkestä niin kauan.

Selite: 
Halua ja himoa... nehän ovat meissä kaikissa perustarpeina. Mitä sitä sen enempää selittelemään: joskus halu on epätoivoinen tunne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot