VIISAS POIKA

Runoilija Mietiskelijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2005
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uskon ihmisen sisältä löytyvään ikuiseen hyvään. Runojen kirjoittelu vie eteenpäin ja auttaa jäsentämään ajatuksia silloinkin, kun pää on ollut elämisen vaikeudesta sekaisin.
 

Viisas poika.
Jo pienenä katseli taivaalle,
ymmärsi jo silloin,
että yksinäisyys ei ole vaihtoehto.
Tutkiminen vaatisi välineet.
Silti heti tiesi - yksinkertaisin ratkaisu ei aina ole se oikea.

Ylpeä poika.
Näki jo silloin elämän mahdollisuudet,
ei olisi tarvinnut kuin taidot, tiedot oli jo sisäänkirjoitettu.
Eihän se helppoa ollut - olla erilainen.

Rakas poika.
Tiesi voivansa muuttaa elämänsä,
sen ennalta määrätyn.
Ei vain suostunut taipumaan tahtoon, joka ei ollut oma.
Ei halunnut tinkiä elämästä, joka oli hänelle annettu.

Kaunis poika.
Tiesi tiensä mahdottomuuden, kulkurin luonteelleen ei vain voinut mitään.
Urat edessäsi kertoivat jonkun jo kulkeneen samaa polkua.

Kulje rohkeasti – omaa tietäsi.
Erkane. Tee risteys.

Ehkä joku toinen tulee perässäsi huomaten,
että sinunkin jäljiltä on helppo jatkaa omaa kulkuaan.
Tehdä valinta. Luoda risteys.

Kultainen poika.
Niin puhdas sydämeltään, niin vanha sielultaan.
Ristiriidassa ainoastaan itsensä kanssa.

Aurinko nousee joka aamu kanssasi ihmettelemään uutta päivää.

Selite: 
Aiheena on minun iki-ihana veljenpoikani. Ihastelen taukoamatta sitä, miten helppoa nuorukaisella on oppia uusia asioita.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitat, toivon, että J antaa aikanaan tälle runolle arvon, tästä kyllä välittyy kuinka rakastat ja arvostat häntä. Ihana runo. Todella.

Runostasi välittyy kauniisti rakkaus ja läheisyys veljenpoikaasi kohtaan! Kiehtova runo!

 

Käyttäjän kaikki runot