29.08.

Runoilija pieni olento

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2015 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piirtäisitkö kartan sielunmaisemaasi, niin osaisin suunnistaa oikeaan suuntaan
 

Muistan tuon päivän, kuin eilisen
Kyyneleet virtasivat poskillani,
kun pidin sylissäni sinua viimeisen kerran,
ennen kuin olit poissa

Mihin aika on kadonnut?
tästä on jo 3vuotta ja minulla on IKÄVÄ sinua <3

Kyyneleet virtaa taas..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

no voi pientä..

No voi.Tosiaankin tuntuu siltää,että aika katoaa vain jonnekkin.

 

Käyttäjän kaikki runot