Lokakuu

Runoilija Mirikikituki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori tyttönen, harrastaa kulttuuria ja taidetta monessa ei muodossa. Piirtää, kirjoittaa ja musiikki on elämä.
 

Silloin vielä tajunut en, katsoin sua siskoksein, kuin hän nuorena.
Viimein havahduin ja ihastuin.
Silloin tajunnut en, kuinka kaikki murtuu.
Puhuttiin netissä, hymyilin sulle koulussa,
uskoin, tää onnistuu.
Sitten aloit puhumaan toisesta, olin ulalla.
Lokakuussa kaikki romahti,
loma oli pilalla.

Selite: 
No, tositarina :/.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot