Toiveajattelua vain

Runoilija NiNaMo

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vie minut täältä pois kaukaisuuteen
siellä voisin herätä aamuun uuteen
Vierelles yöks voisin nukahtaa
ja pahan olon tukahduttaa
Toiveajattelua kaikki vaan
mitä tässä nyt enää odotellaan
Elän omassa fantasiassani todellisuutta vailla
en sitä ehkä löytäis ees vierailla mailla
Miten pystyisin enää uskoa unelmiin
kun kaikki toivo vajoaa kadoksiin
Maailmani alkaa muuttua harmaaksi
poutapilvistä myrskytaivaaksi
Katson ympärilleni enkä näe enää valoa
jokin on sammuttamassa sydämeni paloa
Vajoan yhä vaan alemmas
ja kaikki ilo siirtyy kauemmas
Enää hetki on minulla aikaa
koko elämän pelastamiseen vaadittaisiin jo taikaa
Sinä olet enää ainoa pelastukseni
ennen kuin on aika viimeisen hengähdykseni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot