Nimetön

Runoilija tuuteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005
Viimeksi paikalla: 19.8.2016 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän,
sä olet väsy.
Mutta et ole ainoa.
Niin olen minäkin.
Mutta se kuuluu asiaan.
Kun poikaa yhessä hoidetaan.

Kun hommat tasan jaetaan,
niin kyllä ne hoituu.
Poika on vielä niin pieni,
että se tarttee äitiä enemän
kun isää.
Kai sä ymmärrät sen.

En mä halua,
että poika meidät riitelemään
laittaa ku väsyjä ollaan.
Koitetaan oikeesti kestää
toisiamme tukien eteen päin liitää.
Kyllä tää vielä tästä helpottuu,
kun poika vähän tosta kasvaa.

Selite: 
:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
tuuteri Nimetön 14.11.2009 0 Runo
tuuteri Onnellinen 14.2.2010 1 Runo
tuuteri Vuodet! 5.3.2013 0 Runo
tuuteri Nimetön 3.1.2015 0 Runo
tuuteri Poikani 22.9.2009 0 Runo
tuuteri Nimetön 5.6.2012 4 Runo
tuuteri Nimetön 22.11.2011 0 Runo
tuuteri mielijohde 31.1.2012 0 Runo
tuuteri häät 4.10.2010 0 Runo
tuuteri Tule 1.9.2009 0 Runo