Puoli

Runoilija sonja-86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"olen menettänyt enemmän kuin ikinä muut, sillä ei ole väliä. Sillä minulla on enemmän kuin kenelläkään..." Tämä nimmerkki on ajan saatossa hukannut kirjoittamisen lahjan.
 

Kaksi päivää saan kehua rakkauttasi.
Uskomatonta tuollainen huomiointi, omistautuminen.
Arjen astuessa esiin olen voimaton.

En pysty, en osaa.

Miten miun pitäisi osata hoitaa Sinun arkeasi omanani?

Riidan jälkeen he kaksi nukkuvat jo sängyissään.
Kiroan itseäni, rakastan heitäkin, lapsia ominani.
Eihän lapsiin tule käyttöohjeita,
edes silloin,
jos he ovat vain lainassa.

Selite: 
Kaduttaa ainainen huuto... Äitipuolen elämää... Piste.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tottumista vaatii tuo molemmilta ja äitipuoli on se aikuinen joten vastuu on hällä, ja kasvatus kuuluu sille isille

 

Käyttäjän kaikki runot