Matkalla itseeni

Runoilija sonja-86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"olen menettänyt enemmän kuin ikinä muut, sillä ei ole väliä. Sillä minulla on enemmän kuin kenelläkään..." Tämä nimmerkki on ajan saatossa hukannut kirjoittamisen lahjan.
 

Mä en jaksa olla enää hyvä;
Suvaitsevainen anti-rasisti
Kiltti, sanojaan harkitseva
Kohteliaasti käyttäytyvä miniäkokelas
Pullantuoksuinen äiti
Ammattikasvattaja

Meidän perhe ei jaksa enää olla normaali;
Farmarivolvo ruostuu
Ticket to heaven on paikattu
Tuhkakuppi nostettu piilosta esille
Luomulihan tilalla kalapuikot
Kaappijuoppo sohvalla
Intrum justitia kirjekaverina.

En tahtoisi olla mitään muuta kuin äiti ja vaimo.
Niistä tahtoisin suoriutua ilman muiden roolien taakkaa.
Olisi paljon kevyempää.

En tiedä mitä me olemme. Tiedän vain minne me olemme menossa.

Selite: 
Kulissit kaatuu, arki ahdistaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot