Diapam

Runoilija BlooD DraGoN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi voittaa.
 

Eilisestä ei muistoakaan,
on vain tämä hetki

Pää niin sekaisin,
silti ajatukset kirkkaat.
Osaa nauttia.

Osaa antaa anteeksi

Kivut,
sekä huolet.
Kaikki katoaa

Voisi tanssia koko päivän,
koko yön.

Hymyssäsuin

Selite: 
Diapam+Tramal+Burana=Hyvä olo. Ei en oo narkkari tms, lääkäri määräsi niskoihin. Niskat niin krampissa ettei pää liiku.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavan eläväinen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot