Tuntematon tyttö

Runoilija ChromeGirl

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan totta ja fictiota, välillä molempia päällekäin - minun kirjoituksissani kuka tahansa voi olla kuka tahansa, kaikki saavat olla mitä ovat .. Muuta: syntymäaikani ei ole tuo, en vain halunnut antaa aitoa, voit kysyä jos haluat tietää, vastaan jos vastaan.
 

Suutelet tuntematonta tyttöä
Se hellii sormillaan kasvojasi
Aivan niinkuin itse haluaisin
Jos saisin luvan.

Pelkäät, että näen ja
huomaat katseeni
vedän henkeä sisään ja
käännän selkäni

Vierelläni oleva
ei tiedä mitä sanoa
Se tietää, mitä tunnen
muttei tunne myötätuntoa

Se esittää, että on pahoillaan
tiedän, mitä se tarkoittaa

Rakkaani tulee pyytämään anteeksi
katson tyhjyyteen, en vastaa
en enää luota teistä kumpaankaan.

Selite: 
ei totta, onneksi, vielä.
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin tosta vierelle oleva ei tiedä mitä sanoa jne... iski johki tonne syvälle, hyvä runo kyllä kokonaisuutenakin =)

 

Käyttäjän kaikki runot