Tekstiviesti

Runoilija kastepisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauti tästä päivästä,murehtia ehdit huomennakin
 

Kylmät väreet selkäpiissä
kuumotus poskillain

Sun tekstiviestis,sen mulle aikaan sai
Nyt ajattele en muuta,
kunpa olisimme täällä katselemassa kuuta

Käteni kätees laittaisin,
sulle sanoisin:"olet mulle rakkahin"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot