Ihmisen mittainen työ

Runoilija Kissamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005
Viimeksi paikalla: 3.6.2023 17:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.11.1965

Löysin luovan puoleni vasta näin vanhempana ja muutamien kovien kokemusten jälkeen. Runoni liittyvät aina jotenkin mun elämään. Koska myös digikuvaan niin tulevaisuudessa tarkoituksena tehdä joku kuvallinen runojulkaisu muodossa tai toisessa.
 

Kera psykologimme nauravan,
kohtasimme motivaation maailman

Suhteesta työhön keskusteltiin,
vastauksia kysymyksiin pähkäiltiin.

Muutokset työelämässä ahdistaa,
henkisesti monet latistaa.

Ratkaisuksi Engeströmin mallia tutkittiin,
plussia ja miinuksia annettiin.

Yhä enemmän työssä vaaditaan,
ihmisen mittaista työtä kaivataan.

Työ ei tekemällä lopu,
vaan jakamalla oikein sopu.

Selite: 
Niin, ajatuksia kelan Aslak- kuntoutuksesta, jossa olin juuri kaksi viikkoa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein hyvä runo.Työ on mukava asia mutta ei itsestään loppua sentään kannata tehdä.

Kuvaat hienosti monen nykytyöläisen tuntoja.
Tuntuu että kaikki otetaan irti eikä sekään riitä.
Hauskaa syntymäpäivää.

Tämä on niin totta, kumpa kaikki ymmärtäisivät tuon viimeisen säkeistön

Ajankohtaisia tunnelmia monelle, toisilta vaaditaan liikaa ja toisilla menee työpaikka alta.
Mukavaa syntymäpäivää.

Järkisanoja, jotka ovat ajankohtaisia koko ajan, vaikka viisaat eivät osaa tehdä päätöksiä tilanteen korjaamiseksi.
Pitää paikkansa nykyäänkin <3
 

Käyttäjän kaikki runot