Sähköisku

Runoilija jäähiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauden säkeet
poukkoilevat ilmassa

Kipinät lentävät punaisina
kimpoilevat edestakaisin

Kun se osuu kohdallesi
vartolosi läpi kulkee sähköisku
joka voimistuu hetki hetkeltä

Ajan kuluessa
kipinä sisälläsi saattaa jäädä vain kytemään
mutta se ei sammu koskaan

Löydät sen aina uudelleen
kun vain uskot siihen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot