Vanki

Runoilija jäähiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Omiin ajatuksiinsa kahlittuna
Sama nauha pyörii koko ajan päässä
Kanavaa ei pysty vaihtamaan

Maailma pyörii radallaan
Minä vain paikallani
Kukaan ei kiinnitä huomiota minuun
ei pysäytä minua, vaikka vauhtini kiihtyy

Jalat eivät tottele, menevät vain eteenpäin
Silmät näkevät vain sen minkä haluavat nähdä

Missä on avain näiden lukkojen avaamiseen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivallinen vertaus

 

Käyttäjän kaikki runot