kukkia ja lintuja

Runoilija marras

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


i carry your heart (i carry it in my heart)
 


haluan elämältä kukkia ja lintuja
jotain mitä katsoa, jotain mitä rakastaa
jospa pisarat taivaalla olisivat pian

kauneutta myös muiden silmissä

rantaudutaanko jo huomenna
vaikka ei näy satamaa –
voimmehan luoda sellaisen
ehkä voimme nähdä jotain, mitä muut vielä eivät

ja lopulta vakuuttaa siitä heidätkin

haluan elämältä kukkia ja lintuja
haluan tanssia yhdessä tuulen kanssa

minä haluan nähdä
ja haluan rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, yleensä en pidä runoissa siitä että "samaa" asiaa toistetaan, mutta tässä se toimii.

 

Käyttäjän kaikki runot