Nimetön

Runoilija meaningles

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 20.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pohja jalkojesi alta putoaa
 

ei mitään uutta

ei mitään uutta milloinkaan,
kaikki sama vanha kaatuu päälle
yrittäessäni selvittää tietä ulos tästä valtavasta labyrintistä
onnistumatta siinä kuitenkaan yhtään sen paremmin
kuin milloinkaan aiemmin

haluaisin vain unohtaa virheet
jotka teimme vuosia sitten,
mutta yhä muistan ne
aina vain paremmin ja paremmin

käännetäänhän katseemme suoraan ja jatketaan matkaamme yhdessä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot