08062013

Runoilija Hetkessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö lasikuvun alla, hän on pettynyt ihmisiin ja niihin valheisiin.



Kerron tarinoita ihmissuhteista, vihasta,
välinpitämättömyydestä, itsestäni, muista, rakkaudesta, kaipuusta.



Olen kirjoittanut pienestä asti, harjoittelen edelleen paremmaksi.



"Käsissäni

tarralappuja, joihin on
piiretty sydän" - Hetkessä
 

ahdistaa

tyhjät huoneet,
et ole kotona taaskaan

vaikka kuinka toivoisin,
näen sinut
seuraavan viikon lauantaina

ja sinun kanssasi
minun

pitäisi ajatella tulevaisuuttani

juoksen aamukasteessa
paljain jaloin,
rauhoittavaa

ja lasi valkoviiniä

en tahdo yksin herätä,
en vain voi vaikuttaa
tulevaan

vaikka kantaisin
seppelettä olkapäilläni

painajaiset,
olette tervetulleita
maalaamaan piruja seinilleni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot