yötyö

Runoilija Hetkessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö lasikuvun alla, hän on pettynyt ihmisiin ja niihin valheisiin.



Kerron tarinoita ihmissuhteista, vihasta,
välinpitämättömyydestä, itsestäni, muista, rakkaudesta, kaipuusta.



Olen kirjoittanut pienestä asti, harjoittelen edelleen paremmaksi.



"Käsissäni

tarralappuja, joihin on
piiretty sydän" - Hetkessä
 

sidotuin silmin
katselen maailmaa

puhun lempeitä ja
ympäripyöreitä
aamuneljään

sanon
hyvää yötä

olen sinut
kadottanut,
hapuilen ilmaa

tukahdutan tunteet
lähteä vieraan matkaan,
hukun katkeruuteen

sinä teet minusta kauniin,
vaikka aamulla
nojailet
humalalta tuoksuen
minuun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot