Nuku hyvin, ystävä

Runoilija Hetkessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö lasikuvun alla, hän on pettynyt ihmisiin ja niihin valheisiin.



Kerron tarinoita ihmissuhteista, vihasta,
välinpitämättömyydestä, itsestäni, muista, rakkaudesta, kaipuusta.



Olen kirjoittanut pienestä asti, harjoittelen edelleen paremmaksi.



"Käsissäni

tarralappuja, joihin on
piiretty sydän" - Hetkessä
 

kaipuu kehystää
meidän kasvoja,
hamuan kätesi käteeni
vielä
viimeisen kerran
puristan

kimppuuni
ruusuja kerään,
ne haudallesi lasken

enää et tunne kipua
siellä missä oletkaan,
näemme toisella puolen

minulla
ikävä sinua
jo nyt

Selite: 
Rankat pari viimeistä viikkoa. Nuku hyvin, pappa. Nuku hyvin, Karo <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot