särmätön

Runoilija Aquilus umbra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...vähän liian ihminen.
 

Rikkalapiossa
sydämen somia sirpaleita
Parvekkeen lasi on likainen
ja taivaskin itkee
Kilokaupalla ostaisin onnea
mutta poika myi vain sukkia ovella
Minusta on tulossa vain varjo,
valju kuva nuoruuteni odotuksista
Rannalla istun tupakoiden
Josko joku aalloista
toisi mukanaan muutoksen
tai pullopostilla pelastuksen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja haikea runo, täynnä kauniita runokuvia, joihin on helppo samaistua ja tuntea niiden välittämät tunteet.

tyylikästä kerrontaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot