Nimetön

Runoilija Aquilus umbra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...vähän liian ihminen.
 

Minäkin rakastan
jos vain sille päälle satun
Palavasti

Mutten enää koskaan sinua

Minä myöskin vihaan
vaikka en sattuisikaan sille päälle
Totisesti

Mutta harvemmin enää itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, vahva selviytyjän runo.

tästä tykkään valtavasti!!

 

Käyttäjän kaikki runot