Väsynyt

Runoilija särkynyt

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 26.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää nähnyt nuori nainen
 

Mä otin sen pillerin mut se ei auttanut.
Mä en ymmärrä miks ne ei enään tehoa.
Ehkä ne turruttaa hetkeks mut ne ei poista tätä pahaa oloa.
Pahaa oloa joka tuntuu seuraavan muo kokoajan.
Mä oon onneks tänään kipeä enkä mennyt kouluun.
Mä saan edes hetken levähtää ja vaan olla.
Mulla on kerrankin hyvä syy levätä eikä kukaan oo kysymässä miks oon näin väsyneen näköinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot