Kyyneleet Rakkauden

Runoilija Zonja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumi hiljaa leijailee
katselen ikkunasta hymyilen.
Vettä satoi silloin kun ensimmäistä kertaa
sinut tapasin.
Siihen iltaan palaan mielessäni
yhä uudestaan.

Sinä tulit elämääni juuri silloin
kun sinua eniten tarvitsin.
Toit minut pois siitä pimeydestä,
joka olisi tehnyt minusta lopun.
Onnellinen, niin valtavan onnellinen minä olen.

"Onnen kyynel poskellani
se on kaunis ja tunnetta täynnä.
Kun sanat eivät enää riitä kertomaan
saa nämä kyyneleeni todistaa sinulle
rakkauttani. "

Tunnen olevani kuin kukka,
jonka sinä sait puhkeamaan.
Sait minut elämään jälleen, vaikka pari lakastunutta lehteä yhä muistuttaakin kipeistä ajoista.
Sinä todella koitat saada myös lakastuneet elämään jälleen.
Rakastunut, niin tavattoman Rakastunut sinuun minä olen.

" Onnen kyynel poskellani
on kaunis ja tunnetta täynnä.
Kun sanat eivät enää riitä kertomaan
saa nämä kyyneleeni todistaa sinulle
rakkauttani. "

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi, tää oli niin ihana! Etenkin nuo viimeiset lauseet.. Suosikit-->

positiivisuudessaan loistava runo pidin paljon

Ihana ja kaunis rakkausruno:)

 

Käyttäjän kaikki runot