Lumimaa

Runoilija Zonja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelen, lumimaassa seikkailen
joka askeleelta jälki jää
lumeen pehmeään.

Vaikeampaa matkaa tehdä ois
raskain askelin, painavin sydämin
joten eteenpäin katson ja kuuntelen
vain hiljaisuus ympärilläin.

"Kerran kuulla sain tarinan
joulun ihmeestä, joka jokaisen kohdalle
kerran saapuisi.
Hiljaisin askelin, kertomatta kenellekään
ja minä yhä
odotan ihmettä suurinta. "

Lumimaassa vaellan,
yhä syvemmälle sukellan
jälleen vuosi mennyt on
aivan huomaamattaan

mutta jäljen jättäen kuitenkin
paljon muistoja rikkaampi
vanha sydän on.

"Kerran kuulla sain tarinan..."

Valkoinen hetki, rauhallisuus
lumihiutaleet leijailee.
Tahtoisin maalata taivaalle tähtiä
valaisemaan ihmisten mielet.
Tahtoisin kutoa suuren suuren kaulaliinan
lämmittämään ihmisten sydämiä
tahtoisin myös saada ihmiset unelmiin uskomaan.

Selite: 
Hyvää joulua kaikille! :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot