Nimetön

Runoilija Rentton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan tanssia käteni irti, juosta jalkani katkenneiksi, huutaa pois ääneni ja itkeä tälle kaikelle, kaikelle kauneudelle.
 

Minun täytyy murtautua leipomoon,
haluanhan hieroa ihollesi kermavaahtoa.

Nukahtakaamme tyynyinämme kermakakkuja!
Käärikäämme toisillemme savukkeita
ja laulakaamme tuutulauluja!

Myöhemmin
voisimme kantaa toisemme kotiin
ja kylpeä likaisen vaaleanpunaisessa ammeessa,
niellä huulipunanpunaisia pillereitä,
silloin haukottelisin korvaasi viimeisen kerran

”Sinun kanssasi, rakkaani,
rakastin maailman vihaamista
sinun kanssasi, kultaseni.”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot