Nationalismi

Runoilija Rentton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan tanssia käteni irti, juosta jalkani katkenneiksi, huutaa pois ääneni ja itkeä tälle kaikelle, kaikelle kauneudelle.
 

Suomi juhlii syntymäpäiviään ja nationalismi
saa minut toivomaan elämää hegeliläisessä maailmanlopussa,
sillä bussissa ihmiset yhä irvistelevät toisilleen

kunnes joku tekee maalin ja Suomi voittaa kultaa
suomalainen juoksee bussista
ja kusee suihkulähteeseen
yhteisymmärryksessä
maailman ja toisen suomalaisen
hyväksyvästi nyökytellessä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot