Lamaannutan itseni ajatuksilla

Runoilija Rentton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan tanssia käteni irti, juosta jalkani katkenneiksi, huutaa pois ääneni ja itkeä tälle kaikelle, kaikelle kauneudelle.
 

Sotkuisuudessa on jotakin perin mielenkiintoista
ja kauneudessa aina
jotakin kovin traagista.

Ei katon väri muutu tuijottamalla,
paitsi öisin
autojen ajaessa ohitse.

Ajatusten liukuessa, värien vaihtuessa,
minuuttien kuluessa, huutojen tukahtuessa

jään kaipaamaan vain olematonta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo. tykkään

Pidin. Hieno runo.:)

 

Käyttäjän kaikki runot