Saata minut

Runoilija VilleTapani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007
Viimeksi paikalla: 25.11.2019 18:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.1984

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää ja kummastuttaa tätäkin kulkijaa.
 

Kun aika on täysi,
ota kädestäni
ja saata minut.

Vie minut sinne,
missä koivut pudottavat
verenpunaiset lehtensä.

Sinne,
missä harmaasta maasta
kasvaa punaisia ruusuja.

Sinne,
missä taivaalta sataa
valkoista tuhkaa.

Sinne,
missä ei tunneta nälkää.

Sinne,
missä ei hengitetä
enää ilmaa.

Sinne,
missä virtaa vesi.

Ota kädestäni,
sillä en tahdo kulkea yksin,
saata minut tuonelaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin vahvaa kuoleman halua. Pidän tämän vahvuudesta, jopa uljaudesta...vaikka onnellista loppua ei tullutkaan.

Kyynel vierähti poskelle, upea

 

Käyttäjän kaikki runot