kaunis elämä

Runoilija tuuni

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jokainen on erilainen
 

tuut mua lähemmäs

vaikka se on läpinäkyvää lähinnä
en tahdo pitää sua enään kädestä

joten älä säkään mua, et usko
nostin lipun jo valheen varjoksi

elämät erillään eri pedeist herätään
kuitenkaan et häivy, uskomatonta

saat mut tuntee itseni huonommaksi
sut niin paremmaksi, miksi teet näin

en jaksa enään miettii miksi oon paha
tai mikä saa sut jäämään, tapat mua

mä vihaan sua älä osoita lempee
en enää elää kerkee vaan mietin ja mietin

älä kysy mitä, tai miksi oon juovuksissa taas
mä oon mitä mä oon, sanomattakin selvää

mietin meitä ja miks meillä menee näin
miksi oon sekaisin miksi en oo selvinpäin

kaunis elämä
huudanku poistut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot