tunne tila

Runoilija marru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005
Viimeksi paikalla: 21.5.2022 19:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen tässä, mutta en tunne itseäni
Näen ympärilleni, mutta olen silti näkymätön
Hymyillen peitä pahanolon
En sanoja saa suustani, siksi hiljaa katselen
Itkeä tahtoisin
Sydäntäni purkaa, mutta ei ole oikeaa kuuntelijaa
Todellisuutta pakenen, en tahdo siellä enään olla
Tahdon paeta paikkaan jossa hyvä on olla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

puitpa nyt oivasti sanoiksi tämän
viikon olotilaani,

sillä suoraan sanottuna suurin piirtein,
tälläistä elämä välillä on!

vain nuoruuden vuorovaikutteisissa suhteissa,
opitaan rakkauden ja ystävyyden,
pelisääntöjä!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
marru isälle 14.11.2010 2 Runo
marru Ikävän miete 4.10.2016 1 Runo
marru tunne tila 28.2.2013 1 Runo
marru elämän kiteytys. 28.12.2013 1 Runo
marru menetys/muistot 6.7.2013 1 Runo
marru Tulevaisuuteen 4.10.2016 1 Runo
marru mahdoton odotus 12.2.2012 1 Runo
marru Shhhh 4.10.2016 0 Runo
marru sumuun 27.12.2010 0 Runo
marru miettimistä 19.3.2011 0 Runo