elämän kiteytys.

Runoilija marru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005
Viimeksi paikalla: 21.5.2022 19:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sydän niin hellä, on jonkun toisen kämmenellä
kämmen joka johdattanut on kaikki nämä arvokkaat vuodet
seikkailusta toiseen
tuskasta iloon
se pian kätensä hellästi ojentaa
sydämmen vie mukanaan
jäljelle jää muistot niin arvokkaat
elämän opit kultaa kalliimmat
et kuitenkaan koskaan ole poissa
kuljet aina mukana
sydämmissämme.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänkaari kiteytettynä kauniiseen runoosi.
Herkkää tekstiä. Pidän tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
marru isälle 14.11.2010 2 Runo
marru Ikävän miete 4.10.2016 1 Runo
marru tunne tila 28.2.2013 1 Runo
marru elämän kiteytys. 28.12.2013 1 Runo
marru menetys/muistot 6.7.2013 1 Runo
marru Tulevaisuuteen 4.10.2016 1 Runo
marru mahdoton odotus 12.2.2012 1 Runo
marru Shhhh 4.10.2016 0 Runo
marru sumuun 27.12.2010 0 Runo
marru miettimistä 19.3.2011 0 Runo