isälle

Runoilija marru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2005
Viimeksi paikalla: 21.5.2022 19:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sytytän kynttilän
hetkeksi hiljenen
katson liekkiä liehuvaa

kyyneleet silmäni täyttävät
poskiani pitkin valuvat paidalle

ylöspäin nostan katseeni
hennon kuiskauksen saatan ilmoille

toivoen että sinä sen kuulla voisit
toivoen että se sinut takaisin toisi

tiedän että joskus viellä kohtaamme
joskus vielä minut lueksesi haet
sen jälkeen et minua enään yksin jätä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella ihana runo isälle..

Liikuttavaa kaipausta.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
marru isälle 14.11.2010 2 Runo
marru sumuun 27.12.2010 0 Runo
marru miettimistä 19.3.2011 0 Runo
marru mahdoton odotus 12.2.2012 1 Runo
marru tunne tila 28.2.2013 1 Runo
marru menetys/muistot 6.7.2013 1 Runo
marru elämän kiteytys. 28.12.2013 1 Runo
marru Ikävän miete 4.10.2016 1 Runo
marru Shhhh 4.10.2016 0 Runo
marru Tulevaisuuteen 4.10.2016 1 Runo