Nimetön

Runoilija Maryssa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unettomat yöt täyttävät mun pään,
joka ilta vain mietteisiini jään.
Ajatukset eivat anna rauhaa milloinkaan,
ne saavat pahan olon entisestään kasvamaan.
Vaikka tahdon aina vain hyvää kaikille,
en anna tilaisuutta tulla minun lähelle.
Minä tunnen muut, mutta kuka itse oon,
ainako vain se joka vajoo ahdinkoon.
Annan muiden nähdä vain osan minusta,
loppu onkin muilta pinnan alla piilossa.
Vain minä tiedän mitä taakse jää,
en vain enää jaksa, enkä tahdo menettää.
Kaikki on vain liikaa eikä haavat parane,
veitsen terä viiltää taaskin liian syvälle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Maryssa Nimetön 11.11.2012 1 Runo
Maryssa Nimetön 4.12.2011 1 Runo
Maryssa Nimetön 24.3.2012 1 Runo
Maryssa Pakenen 2.2.2012 1 Runo
Maryssa Nimetön 31.5.2012 0 Runo
Maryssa Nimetön 8.3.2012 0 Runo
Maryssa Nimetön 23.4.2012 0 Runo
Maryssa Menetetty 2 14.11.2011 0 Runo
Maryssa Haavoittunut 17.11.2011 0 Runo
Maryssa Lost Love 4.1.2012 0 Runo